Gazdát cserél az Arena

Egy középvállalati felvásárlására szakosodott nemzetközi magántőke társaság, a Riverside, az Arena csoport teljes felvásárlását jelentette be.

A vízi versenysport-ruházati piacon vezető Arena nettó árbevétele mintegy 100 millió euró volt 2009-ben. Az Arena csoport termékeit ma a világ több mint 100 országában forgalmazzák. Története során az Arena többek között olyan legendás bajnokok partnere volt mint Mark Spitz, Shane Gould, Matt Biondi, Alexander Popov, Franziska Van Almsick. A magyar úszóbajnokok közül Cseh László és Gyurta Dániel sikereit segítette.

A cég 1973 óta gyárt és forgalmaz prémium márkájú vízisport-ruházatot és a kiegészítő felszereléseket Az elmúlt 37 évben az Arena általánosan ismertté vált a vízisport-ruházat, valamint a szabadidős és strandruházat területén. Jelentős szponzori tevékenységet is folytat, melynek keretében országos szövetségeket, sportolókat és klubokat támogat. A Riverside olyan kis- és középvállalatok felvásárlására specializálódott, melyek cégértéke nem haladja meg a 200 millió eurót, és amelyeket a menedzsmenttel együttműködve felvásárlásokkal és értéknöveléssel tovább erősít.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.