Futó Péter gyors tárgyalásban bízik

Szűk körűnek mondott megbeszélést folytatott José Manuel Barrosóval Futó Péter, az MGYOSZ elnöke, a Businesseurope alelnöke az idén tizedik alkalommal megtartott Európai Üzleti Csúcstalálkozót (European Business Summit, EBS) keretében.

José Manuel Barroso csütörtökön az Európai Üzleti Csúcstalálkozón találkozott, mások mellett, Jürgen R. Thumann-nal, a Businesseurope elnökével, Philippe de Buck-kel, a Businesseurope főtitkárával és Futó Péterrel, az Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) elnökével, a Businesseurope alelnökével. Futó Péter üdvözölte, hogy az Európai Bizottság döntését követően megkezdődhetnek a hiteltárgyalások Magyarország és az IMF között.

A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége régóta hangsúlyozza, a finanszírozási problémák hosszú távú megoldása érdekében elengedhetetlen, hogy megállapodás jöjjön létre Magyarország az Európai Bizottság és az IMF között. A fejleményekhez Futó annyit fűzött hozzá, hogy reményei szerint a tárgyalások gyorsan és eredményesen zajlanak le. Ez a Magyarországon működő vállalatok szempontjából meghatározó jelentőségű – hangoztatta.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.