Földgáz: a MET viszi a GDF Suez ügyfeleit

Megszünteti szabadpiaci földgáz-kereskedelmi tevékenységét Magyarországon július 1-től a GDF SUEZ Energia Holding Hungary Zrt. A portfólió átvételéről a társaság és a MET Magyarország Zrt.-vel állapodott meg.

Közös közleményük szerint, a most megkötött megállapodás keretében, a GVH jóváhagyását követően a MET Magyarország Zrt. átveszi a GDF SUEZ hazai szabadpiaci földgáz portfoliójának egy részét. Lapunknak azt írták: a GDF SUEZ csoport jövőbeli, Magyarországra vonatkozó elképzeléseit figyelembe véve, ez tűnik a legésszerűbb megoldásnak.

A GDF SUEZ csoport Magyarországon a továbbiakban is kiszolgálja a lakossági, egyetemes szolgáltatásra jogosult ügyfeleit, illetve az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt-n keresztül, hat megyében földgázelosztóként folytatja tevékenységét.

A MET Magyarország a versenypiaci földgáz- és villamosenergia-értékesítés területén egyaránt széleskörű tapasztalattal rendelkezik. A társaság felkészült rá, hogy a GVH jóváhagyását követően a GDF SUEZ ügyfeleit átvegye, és továbbra is magas minőségű szolgáltatást biztosítson számukra.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.