Fehérvárra koncentrál a Vodafone

A székesfehérvári rendezvényekre mobil jegyvásárlási rendszert fejlesztett Székesfehérváron a Vodafone és támogatja a helyi kosárcsapatnak otthont adó sportcentrumot is. Hogy mennyivel, az nem publikus.

Az intenzív hálózatfejlesztési programja részeként a fővárost követően Székesfehérváron növeli hálózatának sebességét a Vodafone. -Mostantól a városban és a környéken élők az eddigieknél is jobb minőségben telefonálhatnak, illetve gyorsabban netezhetnek - mondta el Dr. Beck György a Vodafone elnök-vezérigazgatója, a fejér megyei városban tartott sajtótájékoztatóján. A rendezvényen Cser-Palkovics András polgármesterrel közösen jelentették be, hogy a helyi kosárcsapatnak otthont adó Alba Regia Sportcentrum a jövőben a Vodafone Sportcentrum nevet viseli majd.

A város és a mobilszolgáltató hosszú távú együttműködési megállapodást írtak alá,melynek egyik legfontosabb pillére a mobil jegyértékesítés városi szintű bevezetése. Ennek technikai hátterét a Tikit.hu jegyértékesítési rendszer adja, melynek elindításában a Vodafone tevékenyen részt vett. Annak idején éppen Székesfehérváron debütált a rendszer a tavalyi FEZEN Fesztiválon. A rendszer városi szintű bevezetésével a jövőben mobiltelefonnal lehet jegyet vásárolni a helyi zenei-, sport- és családi rendezvényekre.

„Városunk mindig is élen járt az innovációban, a technológiai fejlődésben, s olyan fejlesztéseket támogatunk, amelyek hosszú távú perspektívát kínálnak a városnak és a lakosságának A helyi sport- és kulturális élet támogatásával a cég valódi értéket teremt, példát állítva a közösségért tenni kívánó gazdasági szereplőknek” – mondta Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere.

"Számunkra a hálózat-modernizáció egy olyan hosszú távú befektetés, amely Magyarország gazdasági fejlődéséhez, a gazdaság versenyképességének növeléséhez is hozzájárul” - emelte ki Beck György a Vodafone elnök-vezérigazgatója.Hogy a támogatás és az együttműködés mennyibe kerül a Vodafone-nak, az nem publlikus.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.