Fashion Outletként nyit újra az egykori Material Center

A jövő év első felében nyílik meg a Róbert Károly körúton, a korábbi Material Center helyén a Grand Fashion Outlet. A ház körülbelül 50 üzlettel nyit újra.

2012 első felében új, többszintes outlet pláza nyitja meg kapuit a Róbert Károly körúton, a volt Material Center helyén. A divatmárkáket kínáló Grand Fashion Outlet 10 ezer négyzetméterrel rendelkezik.                                   

A ház körülbelül 50 üzlettel nyit újra, amelyek szerencsés kialakítása és jó műszaki, illetve esztétikai állapota lehetővé teszik, hogy a bérlők viszonylag alacsony beruházás mellett alakíthatják ki üzleteiket – hangsúlyozta közleményében Csörgő Anita, a bérbeadással és a ház újrapozícionálásával kizárólagosan megbízott Colliers International Hungary kiskereskedelmi üzletágának igazgatója.

A Grand Fashion Outletben a világmárkákaz ígérnek 30-70 százalékos kedvezménnyel. A ház hasznosítója bízik az elhelyezkedésben, hiszen mint fogalmaznak jól megközelíthető az 1-es villamossal a Róbert Károly körúton, a 3-as Metró árpád-hídi megállója is mindössze öt perc sétára van az üzletközponttól. Arról már nem is beszélve, hogy az üzletház egy kilométeres körzetében 350 ezer négyzetméternyi A és B kategóriás irodaház található, az itt dolgozó mintegy 35 ezer ember számára is vonzó lehetőségeket kínál az üzletház.

Némi csúszást azonban a jövő év első felének nyitása is jelent, miután a ház körüli reklámokban még az áll, hogy az üzletközpontot a profilváltás után idén ősszel nyitják újra. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.