Ezer autót bérelne a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal

A hivatal gyorsított eljárásban először eladná, majd részben visszabérelné a gépkocsiparkját, mivel szerintük egyre többe kerül az üzemeltetés.

Gyorsított meghívásos közbeszerzést hirdetett a Mezőgazdasági Szakigazgatási  Hivatal központja arra, hogy a meglévő 1.144 járművét  visszavásárolja a nyertes cég, majd legfeljebb öt típusból tartós  bérletbe adjon számára hat évre 838 új autót - a felhívás a  Közbeszerzési Értesítő hétfői számában jelent meg.

A gyorsított meghívásos eljárást az indokolja, hogy a korábbi közbeszerzések sikertelenek voltak, a meglévő kocsik műszaki  állapota pedig egyre romlik, és az üzemeltetés egyre többe kerül.  Nem tehet ajánlatot az, aki a megelőző három évben (2006-2008  között) legalább 24 hónapon át nem adott tartós bérletbe összesen  legalább 300 darab saját tulajdonú gépjárművet. Ebből legalább 90  darabot üzemeltetni is kellett.

Az ajánlattételi határidő június 22. A részvételi szakasz  eredményhirdetési időpontja június 30. Ezt követően kerül sor a  második fordulóra, amelyben öt jármű kategóriára - a személy autótól  az áruszállító terepjáróig - kell ajánlatot tenni. Az értékelés  során legnagyobb súllyal a havi bérleti, illetve üzemeltetési  költség, majd pedig a használt autók vételára (beszámítási ára), és a megajánlott típusok szervizeinek gyakorisága esik latba.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.