Étteremhálózat létrehozásán töri a fejét Novak Djokovic

Novak Djokovic, a jelenlegi legjobb szerb teniszező minden jel szerint elszánta magát arra, hogy vendéglátással foglalkozzon - Szerbia nagyvárosaiban működő étteremláncot kíván létrehozni

A férfi tenisz-világranglista 4. helyezettje a múlt év végén nyitotta meg Novak nevű éttermét Belgrádban, s ugyanezzel a névvel akar éttermet Újvidéken, Nisben és Kragujevácon. A pénze is megvan hozzá, s csak a jelenlegi nemzetközi pénzügyi válság miatt vár terve megvalósításával - írta a Blic című újság.

Tőkéjét egyelőre banki befektetésekben tartja, a Roland Garroson a várnál jóval hamarabb búcsúzó sztár. A szerb lap szerint egyelőre arra vár, hogy a gazdasági körülmények javuljanak és kedvezzenek az étteremhálózat megnyitásának. Minden esetre a már átadott belgrádi üzlet igen jól megy, a vendégeket vonzza az, hogy a jelenleg legnépszerűbb szerb sportoló mérkőzéseinek emlékezetes pillanatait, győzelmei utáni belgrádi fogadtatásait nézhetik videofelvételekről plazmatévéken, s miközben esznek, megcsodálhatják Novak közszemlére kitett trófeáit, kézjegyével ellátott teniszlabdáit, ütőit.

Djokovic nem az egyedüli neves szerb sportoló, akiben vendéglátós hajlamok ébredtek. Éttermet működtet Dejan Stankovic, az Internazionale játékosa, a szerb labdarúgó-válogatott kapitánya, Dragan Ciric, a Real Valladolid focistája, az NBA-ból visszavonult Vlad Divac kosárlabdázó, s a még mindig ott, a New Orleans Hornetsben játszó Predrag Stojakovic is.

 

 

Novak Djokovic
Novak Djokovic
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.