Engedélyezték az Alt Cash pénztárgépét

A típusvizsgálatok után megkapta a forgalmazási engedélyt az Alt Cash Kft. Kisker Online nevű pénztárgépe, amelynek engedélyét korábban visszavonták. Így 110-re emelkedett az engedélyezett online pénztárgépek típusának száma.

A Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal (MKEH) folyamatosan vizsgálja be az engedélyezési eljárásra benyújtott gépeket.

Mint ismert, az online pénztárgépeket főszabály szerint legkésőbb január 31-éig kellett üzembe helyezni ahhoz, hogy a kasszacseréhez igénybe lehessen venni az 50 ezer forintos állami támogatást. Azoknak a kereskedőknek, akik betartották a géprendelésre vonatkozó határidőket, meghatározott feltételek mellett február 28-áig lehetőségük volt erre, miközben a visszavont engedélyű pénztárgépeket forgalmazó Alt Cash Kft. és Japán Cash Kft., valamint az előlegekkel eltűnt Patkós Cassa Kft. volt ügyfeleinek a kormány 2014. április 30-áig meghosszabbította a támogatás feltételéül szabott üzembe helyezési határidőt - írja az MTI-re hivatkozva az Origo.

Az újonnan engedélyezett pénztárgépek listája itt található.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.