Emeli mobiltarifáit a Telekom

Majdnem minden mobilos tarifacsomagjánál árat emel júniustól a Magyar Telekom. A havi- és bizonyos esetekben a percdíjak is magasabbak lesznek

A szolgáltató által kiadott előzetes tájékoztatásból kiderül, hogy a Telekom nagyjából 5 százalékkal emeli meg díjait. A havonta fizetendő előfizetési díj lényegében mindegyik tarifacsomagban emelkedik, a jelenlegi ártól függően 200-700 forintos többre kell számítani. Az Exo Mix csomagban a 32/37 forintos perc- és sms-díjak is nőnek, 34/39 forintra – írja a hvg.hu.

A Next S, M, L és XL csomagok 600 forinttal drágulnak havonta, de a havidíj emelkedése egy kis odafigyeléssel megspórolható. Az e-Pack szolgáltatást választóknak ugyanis – akik rendszerint elektronikusan és határidőre fizetik be számlájukat – a Telekom a jelenlegi áron biztosítja tovább a szolgáltatást.

Drágulnak a Domino csomagok is, mind a percdíjak, mind a kedvezményes opciók árai magasabbak lesznek. Az emelkedés legtöbb esetben 2-5 forintot jelent majd percenként. Néhány csomagban egészen drámai a drágulás: míg a Domino 7-et használók eddig 18 forintos percdíjjal beszélhettek éjszaka, ezután 30 forintot kell fizetniük percenként.

A Domino csomagokhoz elérhető mobilinternet-előfizetés is drágább lesz, a RelaxNet M és RelaxNet L csomagoknál 200 forinttal kell majd többet fizetni, a DominoNet 40 pedig 760 forint helyett 1090 forintba kerül majd havonta.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.