Elmarad a találkozó Blum és a megyei elnök között

Elmarad a találkozó a King's City befeketetői és a Fejér Megyei Önkormányzat elnöke között, mert dr. Balogh Ibolya csak a sajtó jelenlétében vállalkozott az első megbeszélésre.

A King's City holnap mutatta volna be terveit dr. Balogh Ibolyának, a Fejér Megyei Önkormányzat elnökének, a találkozót Joav Blum kezdeményezte - tájékoztatták lapunkat. Miután megegyeztek az időpontról, az elnök asszony ahhoz a feltételhez kötötte a találkozót, hogy arra kizárólag a média részvételével kerülhet sor.  Mivel az első találkozóra került volna sor az elnök asszony és a befektetők között, utóbbiak ezt szűk körű munkamegbeszélésként kívánták megtartani, s ezt követően tájékoztatták volna az újságírókat. Az elnök asszonynak ez nem volt megfelelő, így a holnap délelőttre tervezett találkozó elmarad.
A közlemény szerint a King's City menedzsmentje tiszteletben tartja a sajtó és a magyar lakosság véleményét, ezért a projekttervek véglegesítése után azokat megosztják a közvéleménnyel. A cég tovább keresi a lehetőségeket, hogy a helyi közösségek vezetőivel komoly tárgyalásokat folytathasson a projekt részleteiről.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.