Elit borkóstoló és üzletember-találkozó a Gresham Palotában

A Business Wine-on részt vevő vendégek az üzleti kapcsolatépítést egy magasabb szinten űzik, ahol "a Bor hozza a kultúrát, az üzlet pedig a sikert".  Következő állomás: Business Wine Elit a Gresham Palotában. (x)

A gazdasági élet és a bor kapcsolata nem korlátozódhat egy-egy sikeres megbeszélés utáni koccintásra; a borkóstolókon pedig lehetőséget kell biztosítani, hogy az üzleti résztvevők ne csupán a borászokkal, hanem egymással is ismerkedjenek – ez a felismerés vezette a Business Wine csapatát a formabontó, havonta megrendezett esemény alapításához.

Az év elején indult és egyre nagyobb érdeklődést kapó Business Wine borkóstoló és üzletember találkozó rendezvénysorozat ismét Elit állomás előtt áll. Budapest egyik legexkluzívabb helyszíne, a Four Seasons Hotel Gresham Palace a májusi telt házas esemény után ismét várja a borkóstolóval egybeépített üzleti kapcsolatépítésre vágyókat.

A szálloda Andrássy Szalonjában és Zrínyi Passage-án számos kiváló borászat mutatkozik be, legjobb tételeik kóstolójával. Ott lesz az Open termékcsalád, az egri borvidékről Syrah Superior Nagy-Eged válogatásával a Gróf Buttler, Szekszárdról néró alapú házasításaival Merfelsz Gábor. Az esemény fő borászati kiállítója a Tokaj Kereskedőház bemutatkozik prémium termékeivel, mindezt egy 4 tételes borbemutatóval egybekötött előadáson keresztül ismerhetik meg a vendégek. A rendezvény méltó helyszínként ad helyet a Kristinus Borbirtok debütálásához Kéthelyről, akik kiemelkedő tételekkel mutatkoznak be. A különleges konyhaművészeti alkotások felszolgálásáról és a megfelelő étel-bor párosításról a Gresham Palota executive séfje gondoskodik.

„Annak a prémium szegmensnek akik itt megjelennek, mindenképpen ismerniük kell a jó és a kiváló közti különbséget" - összegezte a Business Wine Elit borászati részének feladatát Szik Mátyás kétszeres Magyar Sommelier Bajnok |Kollázs Étterem

Ám a Business Wine nem csupán a borokról szól.  Ez alkalommal Schiffer Miklós stílustanácsadóval beszélgetnek az érdeklődők az Andrássy Szalonban. És ahogy az a rendezvényektől már megszokott, ez is három fő tematika mentén halad majd. Az üzleti tematika ezúttal is lehetőséget ad az üzleti kapcsolatok építésére és hasznos együttműködések kialakítására.  A program részeként kerekasztal beszélgetésben vesz részt az adótervezési szakértő Írisz Office (iriszoffice.hu) megválaszolja a kérdést: "Magyarország adóparadicsom?" A szakértő ki is fejti, miért nem ismertek a lehetőségek szélesebb körben és mit lehet tenni azok kihasználása érdekében; adó- és pénzügyi tervezéssel, a Goodwill Consulting Kft.: legfrissebb pályázatokkal kapcsolatban, és a Pausus Invest Kft. (Pontosfizetes.hu); arról hogy milyen innovatív eszközökkel kezelhető egy vállalkozás kintlévőségeinek kezelése.

A Business Wine-on részt vevő vendégek az üzleti kapcsolatépítést egy magasabb szinten űzik, ahol "a Bor hozza a kultúrát, az üzlet pedig a sikert".

De hogy senki ne maradjon éhesen, arról nemcsak a Gresham Palota fog gondoskodni. Falatkákkal gasztronómiai kiállítóként lesz jelen lesz a közönség kedvence, a Sushi Sei Japán Étterem is.

További információ és jegyvásárlás: www.businesswine.hu

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.