Szentlélekkel erősít az OTP

Az OTP és a portugál Banco Espírito Santo (magyarul: Szentlélek Bank) szükség esetén ezentúl egymás ügyfeleit is kiszolgálják. A megállapodás révén a magyar cégek olyan piacokon is megbízható partnerre támaszkodhatnak, mint Kína, India, Afrika vagy Dél-Amerika.

Együttműködési megállapodást kötött az OTP Bank és a portugál Banco Espírito Santo (BES). Az együttműködés célja, hogy azokban az országokban, ahol a két bankcsoport jelen van, támogassák nemzetközivé váló vállalati ügyfeleik üzleti terveit.

A két bank együttműködése olyan kulcsterületekre terjed ki, mint a kereskedelemfinanszírozás, a kereskedelmi, valamint a befektetési banki tevékenység. A két bank piacainak elérése, valamint saját piacaik mély ismerete lehetővé teszi, hogy a külkereskedelem és a külföldi beruházások ösztönzésével támogassák vállalati ügyfeleik nemzetközivé válását.

A BES Portugália legnagyobb tőzsdén jegyzett bankja, amely 4 kontinens 25 országában van jelen, közöttük olyan országokban, mint Angola, Brazília, Marokkó, Tunézia vagy Mozambik. Földrajzi jelenlétének középpontjában a portugál kulturális és gazdasági kapcsolatok állnak.

Az együttműködési megállapodás aláírásával a Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Szerbiába, Montenegróba, Bulgáriába, Ukrajnába, Oroszországba és Magyarországon terjeszkedő portugál cégek színvonalas kiszolgálásban részesülhetnek, míg az OTP Bank nagyvállalati ügyfelei megbízható és tapasztalt partnerre találnak az egzotikus célpontok – például a kínai, indiai, afrikai és dél-amerikai export – kapcsán is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.