Egynapos leárazások a neten

Különböző, de többnyire igazi akciókat hirdet holnapra, az Internetes Vásárlás Napjára több száz hazai webáruház. Az öt éve indult mozgalomhoz egyre több kereskedő és szolgáltató csatlakozik, mivel az összehangolt akciózás egyre komolyabb figyelmet kap, ezáltal egyre többeket csábít vásárlásra. Az eredeti cél annak a vásárlói körnek az elérése volt, amelyik még sosem próbálta, ezáltal nem ismeri az online vásárlás előnyeit.

Az Internetes Vásárlás Napján huszonegy termékkategóriában kínálják egyetlen napig alkalmi kedvezménnyel termékeiket az akcióhoz csatlakozók. Mint az egynapos bevásárlónap ötletgazdái az akciós nap honlapján írják: az internetes vásárlás a környezetet is kíméli, mert a vevők nem növik a közlekedési dugókban a bevásárlóközpont felé araszolgatva az amúgy is jelentős károsanyag-kibocsátást.

Legfőbb előnye azonban a legtöbb vevő szemében egyelőre nem ez, hanem a kedvezőbb ár, ugyanis a webáruházaknak kevesebb a költségük, mint a hagyományos boltoknak, és ezt a termékeik árában is megjelenítik. A szállítás költsége is jellemzően alacsonyabb, mint a személyesen történő vásárlásnál. És a különböző boltok ára is könnyedén összehasonlítható néhány kattintással – foglalják össze a webes bevásárlókörút előnyeit a szervezők.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.