Egy hónapot utaznak az ingázók

Az európai alkalmazottak 39 munkanapot pazarolnak el ingázásra, derült ki az Avaya legújabb felméréséből.

Rugalmas munkavégzéssel a munkavállalók 70 percet megspórolhatnának, mivel nem kellene a munkahelyük és az otthonuk között ingázniuk, derült ki az Avaya legújabb felméréséből. Azok a vállalatok melyek élnek ezzel a lehetőséggel, nagyobb versenyelőnnyel rendelkeznek valamint a dolgozóik is elégedettebbek. A jelentés szerint azok a munkavállalók, akik rugalmas munkavégzésben dolgoznak, könnyebben egyensúlyba tudják hozni a munka- és magánéletet.

A tények egy független kutatás eredményei, amely az Avaya megbízásából készült Európában és Oroszországban a rugalmas munkavégzéssel kapcsolatban. A kutatás során több mint 3500 francia, német, spanyol, olasz, orosz és egyesült királyságbeli munkavállalót kérdeztek meg. Összesen 3518 alkalmazottal készült interjú, hozzávetőleg minden országban 500 interjút készítettek, kivéve az Egyesült Királyságot, ahol ezer alkalmazottat kérdeztek meg.

A rugalmas munkavégzés drasztikusan csökkentené a gépkocsik számát is az utakon, mivel a munkavállalók 60 százaléka a közlekedés ezen formáját választja munkába járásra.

A megbízható távmunkás mindig elérhető
Medence illusztráció, medencében úszkáló, medence szélén számítógépen dolgozó férfi magánház kertjében medence, magán medence privát
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.