Egy CBA-bolttal is bővül a lovi fogadási hálózata

Ismét bővül a lóversenyfogadási hálózat. Szombaton 24 új helyre költöztetnek terminált, így összesen 158 fogadóhelyen lehet majd játszani az országban. Budapesten már 46 iroda tartozik majd a hálózathoz.

Többnyire presszók és sörözők látnak fantáziát a lovis terminálokban – írja a VG.hu –, a hétvégétől azonban már lesz olyan CBA-vásárló is, aki tippelhet a futamokra. A magyar üzletlánc Váci utcai Corso Gourmet boltja is feliratkozik az állami tulajdonban lévő Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. fogadási helyeinek listájára. A CBA résztulajdonosa Lázár Vilmos, aki a Magyar Lovassport Szövetség elnöke is. Szombathely csatlakozásával újabb megyeszékhely is felkerül a lovisok térképére, így már összesen 14 megyeszékhelyen lesz fogadóhely.

Az MLFSZ még 2011 decemberében írt ki közbeszerzést országos lóverseny-fogadási rendszer szállítására, amelyen a francia PMC, a Carrus csoport cége nyert tavaly nyáron. A tervek szerint 440 terminált helyeznének el az országban. A rendszer 650 millió forintba került. A szerződött partnerek 6 százalékos jutalékot kapnak.

A 24 új fogadóiroda közül egyébként öt nemzeti dohányboltban nyílik: Budapesten, Sárváron, Törökszentmiklóson, Budakeszin és Újkígyóson, de korábban is számos trafik bővítette lóversennyel a termékkörét. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.