Diósgyőr: salakhegy helyén üzleti park

Hatmilliárd forintos beruházással üzleti és logisztikai parkot létesít az egykori diósgyőri kohászat területén az Európa-Center-Miskolc Kft., a létesítmény első, mintegy 3,3 milliárd forintba került épületeit pénteken adták át.

Mára jószerivel teljesen eltűnt a diósgyőri kohászat területén az egykoron jelentős méretű salakhegy, a halna. Ennek területén építette és építi ki a társaság az üzleti és logisztikai parkot, amely európai szintű üzleti környezetet biztosít kis-, közép- és nagyobb vállalkozásoknak – közölte Lengyel Attila, a cég ügyvezetője.

A hatmilliárd forintba kerülő beruházás első három, 3,3 milliárd forintba került épülete elkészült, amihez 1,7 milliárd forintot nyert pályázaton a társaság. A későbbiekben újabb három ingatlant adnak majd át.

Ezek a nagyobb vállalatok logisztikai igényeinek kielégítése mellett a kkv-szektor részére kínálnak kisebb, 300-500 négyzetméter alapterületű bérelhető vagy megvásárolható munkaterületeket, irodának, raktárnak vagy akár kis- és nagykereskedelmi tevékenységre.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.