Díjnetről fizethető a Telekom-számla is

Mostantól Díjneten is fizethető a Magyar Telekom-számla.
A Magyar Telekom csatlakozik a Díjnet elektronikus számlafizetési rendszeréhez a folyamatban levő termékportfolió-egyszerűsítés keretében - közölte a távközlési cég csütörtökön az MTI-vel. A tájékoztatás szerint ez év április 8-ával megszünteti a Távszámla elektronikus számlabemutatási és -fizetési szolgáltatását, és ezzel párhuzamosan számlakibocsátóként csatlakozik a piacvezető Díjnet Zrt. rendszeréhez.

A két szolgáltató megállapodása alapján ezt követően a Magyar Telekom, valamint a Távszámlán jelenleg elérhető szolgáltatók (E.ON, Tigáz és DRV) minden érintett Távszámla-felhasználója részére a Díjnet biztosítja az elektronikus számlabemutatás és -fizetés szolgáltatást. A változásról és az azzal járó teendőkről a Telekom közvetlenül tájékoztatja minden érintett ügyfelét és üzleti partnerét.

A Telekom ügyfelei a jövőben is kezelhetik és befizethetik számláikat online a www.telekom.hu weboldalon, továbbá okos eszközükön a díjmentesen letölthető Telekom-alkalmazás segítségével, illetve az új partner, a Díjnet számlabemutatási és fizetési rendszerével.

A jelenlegi regisztrált Távszámla-felhasználók január 7-től április 7-ig - három hónapon keresztül - a Távszámla weboldalán nyilatkozhatnak, hogy igénybe kívánják-e venni a Díjnet szolgáltatását. Lehetőségük lesz arra is, hogy átregisztráljanak a Díjnet rendszerébe.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.