Csakazértis svájci frank hitel

Nem szűnteti meg svájci frank alapú hiteleit az Aegon Hitel. A társaság tovább is bővíti hitelkínálatát decembertől, euró és forint alapú kölcsönökkel. Továbbá meghosszabbítja a hitelek maximális futamidejét is meghosszabbítják 35 évre.

Az Aegon Magyarország Hitel Zrt. nem állítja le svájci frank alapú hitelezését, a folyamatos finanszírozás ugyanis a társaság erős nemzetközi hátterének köszönhetően biztosítható- közöltre a társaság, amely szerint svájci frank hiteleinek új kamatfeltételei a legkedvezőbbek közé tartoznak jelenleg a piacon Az Aegon Hitel emellett decembertől tovább bővíti hitelportfolióját euró és forint alapú hitelekkel, ezzel választási lehetőséget biztosítva ügyfelei számára az eltérő kamatozású és kockázatú hiteltermékek között.

Az Aegon a hitelek futamidejének meghosszabbításáról is döntött: a 35 évre bővülő futamidő lehetőséget ad a havi törlesztő részletek mérséklésére, rövidtávon kevésbé terheli tehát az ügyfelek pénztárcáját.

A piaci tendenciákhoz igazodva a vállalat az elvárt jövedelmi kategóriákat módosítja: ügyfelei november közepétől megfelelő, elégséges és minimális jövedelemvizsgálat mellett vehetnek fel kölcsönt a hitelintézettől.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.