Bush kincstárnoka vezeti az adótanácsadót

Új név, új arculat és új arc határozza meg az Ernst & Young nemzetközi adótanácsadót július 1-től. A cég neve EY-ra változott, a vállalat vezérigazgatója Mark Weinberger lett, aki többek közt a Bush-adminisztrációban volt az államkincstár alelnöke.

Jobb világot épít az Ernst & Young július elsejétől, a cég nevet, jelmondatot (Building a better working world), arculatot és vezérigazgatót is váltott a félévben kezdődő pénzügyi évben. A nemzetközi tanácsadó neve EY-ra változott, és módosult a vállalat logója és teljes arculata is. 

A társaság globális vezérigazgatója Mark Weinberger lett. Az 51 éves szakember korábban a nemzetközi tanácsadó cég globális, illetve az amerikai régióért felelős vezető adópartnere volt. Vezető üzleti tanácsadó partnerként a vállalat több kiemelt ügyfeléért felelt, valamint tagja a cég számos nemzetközi vezető testületének. A szakember George W. Bush kormányában az amerikai államkincstár alelnöki tisztét töltötte be, a Clinton-kormányzat alatt pedig a társadalombiztosítási bizottság tagja volt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.