Budapesti járatokat törölnek az Air France-KLM sztrájk miatt

Az Alitalia sztrájkja továbbra sem érinti a budapesti járatokat, de az Air-France-KLM pilótáinak csütörtökön éjfélkor kezdõdött, és várhatóan hétfõn befejezõdõ sztrájkja miatt törölték a francia légitársaság hétfõi három járatát - közölte Szollár Domokos, a ferihegyi repülõteret üzemeltetõ Budapest Airport szóvivõje hétfõn az MTI-vel.



A Malév saját járatai továbbra is menetrendszerûen közlekednek Párizsba. A magyar légitársaság a legnagyobb  repülõgépeivel, Boeing-737-800-asokkal repül a francia fõvárosba.
Az Alitalia dolgozóinak egy hete kezdõdött sztrájkja nem érinti  a budapesti forgalmat. Az olasz légitársaságnak napi egy járata van  Rómából Budapestre székmegosztásban a Malévval, míg a Malév további  egy járatot üzemeltet Rómába - mondták el a Malév sajtóosztályán az  MTI kérdésére.
Szollár Domokos felhívta a figyelmet arra, hogy az Alitaliát  illetõen lehet változás, ezért arra kérnek minden utast, hogy  indulás elõtt tájékozódjon, és nézze meg a www.bud.hu honlapon a járatinformációt.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.