Bezárhat Gattyán György luxusáruháza

Január végén bezárhat az il Bacio di Stile luxusáruház, Gattyán György divatpalotája. A helyén még idén egy gigantikus H&M áruház nyílhat, a svéd üzletlánc évek óta tervezi egy Andrássy úti zászlóshajó (flagship store) megnyitását – írja a Napi.hu.

Többek félelme, hogy a pazar módon felújított négyemeletes ingatlan egyedisége ezzel megszűnhet, és vélhetően nem tudna működni a legfelső emeleten kialakított luxusétterem sem. (Ez már fél éve lehúzta a rolót.)

A Gattyán György érdekeltségébe tartozó il Bacio di Stile akár két héten belül bezárhatja a kapuit, s lapinformációk szerint az alkalmazottak egy jelentős részét már elküldték. Az információt a svéd vállalati központ és a budapesti illetékes sem cáfolta, illetve erősítette meg.

Nemes Tamás, a Gattyán-birodalmat összefogó Docler Holding kommunikációs vezetője a hvg.hu-nak nem tudta megerősíteni a bezárás tényét. Mint mondta, "eltelt 16 hónap az áruház életében, átnézzük ezt az elmúlt időszakot, közben pedig a jövőről egyeztet a menedzsment. A Docler csoportban, így az Il Bacio di Stile-ben is átalakítások zajlanak, ezeknek a kimenetele képlékeny." Azt azonban nyilvánvalóvá tette, hogy a hírekkel ellentétben nem történt csoportos létszámleépítés a luxusüzletben.

 

 

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.