Baranyában akadozik az üzemanyag-ellátás

Dél-Dunántúl több településének üzemanyagkútján kifogyott vagy kifogyóban van a benzin és a dízelolaj.

Dél-Dunántúl több településének üzemanyagkútján kifogyott vagy kifogyóban van a benzin és a dízelolaj. A bajba került kutak gazdái azt állítják, hogy már a múlt héten megrendelték és kifizették az üzemanyagot, a MOL pécsi ellátóközpontjától azonban nem kapták meg a kért szállítmányt. Így kedden több helyen nem tudták kiszolgálni az autósokat.

A MOL ügyfélirodáján megerősítették, hogy a sok hó és a rendkívüli hideg miatt a pécsi központból kevesebb szállítmányt tudnak célba juttatni, s így napok óta nem kapott üzemanyagot például a baranyai Sellye és Mágocs, a Tolna megyei Tevel és Zomba, valamint a Bács-Kiskun megyei Csávoly benzinkútja. Hasonló gondokkal küzd Somogy néhány településének töltőállomása is. Hogy mikor áll helyre az ellátás, azt az olajtársaság ügyfélszolgálaton nem tudták megmondani.

A vállalat budapesti központjában lapunkat úgy tájékoztatták, hogy a pécsi telep zavartalanul üzemel. Sajnos a nagy hó miatt néhány hely megközelíthetetlen Baranyában a nagyméretű tankautókkal, ezért késnek a szállítmányok. A vállalat szakemberei azonban mindent megtesznek azért, hogy a szállítmányok mielőbb célba jussanak. A cég az üggyel kapcsolatban mást nem közölt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.