Bezárják a Marks & Spencer vidéki üzleteit

A Marks & Spencer átalakítja magyarországi üzleti modelljét, amelynek keretében azonnali hatállyal bezárják vidéki üzleteiket.

A Marks & Spencer (M&S) ma bejelentette, hogy átalakítja hazai üzleti modelljét – írja a VG.hu. Ennek az következménye, hogy a M&S hat budapesti franchise üzletének teljes tulajdonjogát átveszi, s az üzleti stratégiájának középpontja a főváros lesz. Az S Modell döntésének megfelelően a fennmaradó öt, franchise rendszerben üzemeltetett vidéki M&S üzletet azonnali hatállyal bezárják.

Steve Kemp, a Marks & Spencer Hungary Country Managere elmondta a lapnak: a M&S több mint 20 éve van jelen a magyar piacon, és elkötelezett a további működés mellett. Sajnáljuk, hogy franchise partnerünk a többi öt magyarországi bolt bezárása mellett döntött. Alaposan mérlegeltük a rendelkezésünkre álló lehetőségeket, és megerősítem, hogy hat budapesti üzletünk a jövőben is várja a vásárlókat. Ezzel 120, ezekben az üzletekben dolgozó kollégánknak biztosítunk a jövőben is munkát.

Az S Modellel szorosan együttműködve azon dolgozunk, hogy segítsük a munkatársakat ezekben a nehéz időkben. Szeretnénk megköszönni nekik kemény munkájukat és elkötelezettségüket – tette hozzá.

Bezárják a Marks & Spencer vidéki üzleteit
A shopper browses the new autumn/winter women's wear collection in Marks & Spencer's in central London July 25, 2013. Redesigned stores are being rolled out across M&S's chain of 766 British outlets, while logistics and IT systems are being overhauled to improve product availability and complement a new web platform set to go live in spring 2014. REUTERS/Olivia Harris (BRITAIN - Tags: BUSINESS)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.