Az Air Berlin viszi a Malév-törzsutasokat

Az Air Berlin, amely a Malév csődje után tért vissza Budapestre, arany és ezüst törzsutasszintet kínál a Malév Duna Club prémium utasainak.

A megszűnt magyar légitársaság, a Malév utasai törzsutasszintjüket azonnal átvihetik az Air Berlin törzsutasprogramjába, a topbonusba. A Duna Club tagjai 2012. május 31-ig jelentkezhetnek a topbonus-programba. A Duna Club-programból a topbonus-programba való átjelentkezéssel kapcsolatos információkat az érdeklődők az airberlin.com/dunaclub oldalon találják meg. 

Az akció keretében tehát az arany- vagy ezüstkártyás Malév-utasok hasonló szintű Air Berlin-kártyát kapnak, de a pontjaikat elbukták, azt nem vihetik át. Az emelt szint is csak négy hónapra szól, s azt akkor tarthatják meg, ha ezüstkártya esetén 8 repült szakaszt vagy 6500 pontot gyűjtenek az Air Berlin és a Niki járatain, aranykártya esetén pedig 13000 pont gyűjtése szükséges. 

Az Air Berlin március huszadikán a OneWorld tagja is lesz, így könnyebb lesz pontokat gyűjteni. Az Air Berlin Németország második legnagyobb légitársasága.  

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.