Az útdíjról is a kormány kedvence kommunikál

Az I.M.G. Inter Media Group Kft. nyerte az útdíj kommunikációs tender – a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. 150 millió forint keretösszeggel meghirdetett pályázatának eredménye a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.


A nyertes feladata a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. feladatainak ellátásához szükséges kreatív és médiastratégia kialakítása, kreatív tervezés és gyártás, továbbá médiatervezés és médiavásárlás, valamint a kapcsolódó ügynökségi szolgáltatások ellátása. Feladat még a HU-GO elektronikus díjszedési rendszer fejlesztéseinek ismertetése: az aktuális változások és eredmények megmutatása a célközönség számára.

Az összességében legelőnyösebb ajánlat lett a nyertes, az értékelésnél az ár és a mintafeladat kidolgozása azonos súllyal esett latba. A másik ajánlattevő a Bell and Partners Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. volt - írta az MTI.

Az I.M.G. Inter Media Group Kft. 2013 óta Patonai Péter tulajdonában áll, ő volt az első Orbán kormány idején a Magyar Fejlesztési Bank vezetője. A társaság tavaly 9 milliárd forintos árbevétellel büszkélkedhetett, és 367 millió forintos adózás előtti eredményt ért el. A bevételek az új tulajdonos megjelenésével, egy év alatt 66 százalékkal emelkedtek, amiben valószínűleg a kormányzati megbízásoknak volt jelentős szerepe. 

Az I. M. G. sikeresen páylázott a Magyar Nemzeti Bank 6 milliárd forintos kommunikációs tenderén tavaly, de ők nyerték el a kancellária 700 millió forintos kommunikációs pályázatát is, ahogyan sikerrel indultak az NMHH televíziós digitális átállás kommunikációjára kiírt közbeszerzésén is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.