Ma délutántól mondhatja meg Deutschnak, mit gondol a netről

Hétfő délután két órától lehet megválaszolni az internetről és a hazai digitális fejlesztésekről szóló nemzeti konzultáció (InternetKon) húszpontos kérdéssorát - jelentette be az InternetKon előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos.
Deutsch Tamás elmondta: a csaknem ötmillió hazai Facebook-felhasználó a közösségi oldalon meglévő profiljával, az ügyfélkapu-hozzáféréssel rendelkező mintegy 1,9 millió ember pedig ügyfélkapus azonosítással nyilváníthat véleményt a július végéig tartó periódusban, de arra is lehetőség van, hogy valaki a nemzeti konzultáció honlapján regisztrálva vegyen részt a párbeszédben. Az a 2,5-3 millió ember, akinek nincs internet-hozzáférése, az 1200-nál is több e-Magyarország-pont segítségével kapcsolódhat be a világhálón zajló nemzeti konzultációba.

Mindez azt jelenti, hogy ebben a konzultációban csak névvel lehet véleményt nyilvánítani, a válaszadók nem őrizhetik meg anonimitásukat. Ennek fényében érdemes meggondolni, ki szeretne egy Deutsch Tamás irányítása alatt álló rendszer adatbázisába névvel és címmel, a Facebook-profilt is ide számítva pedig teljes közösségi médiás magánéletével bekerülni. A személyes adatok kezelése a konzultációt követően is érdekes lehet. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.