Az Audi nem támogatja tovább az ETO "profi" csapatát

Felmondja a labdarúgó csapattal kötött szponzorációs szerződését a győri Audi, inkább az utánpótlást támogatja.

A Győri ETO FC tulajdonos cégcsoportjánál kialakult helyzet és az elindult hatósági vizsgálatok olyan negatív hatást gyakorolnak a klub hírnevére, ezáltal a profi futballklub és az Audi Hungaria Motor Kft. együttműködésére, hogy a vállalat úgy döntött: azonnali hatállyal felmondja szponzorációs szerződését a labdarúgó csapatot  működtető Győri ETO FC Kft.-vel - tájékoztatott a német világcég magyarországi leányvállalata.

A profi futballcsapattal egyébként 2011 óta működik együtt a világ legnagyobb motorgyára. Azt nem hozták nyilvánosságra, hogy mekkora szzöegről van szó, de úgy tudjuk, évente többszáz milló forintot adott a motor- és járműgyártó az NB 1-es együttesnek.

Az Audi Hungaria tovább folytatja a Győri ETO FC utánpótlását  működtető  közhasznú Az ETO Jövőéért Alapítványnak a támogatását.  Eddig is jelentősen hozzájárultak a régióban élő több száz gyermek és fiatal sportolási lehetőségének megteremtéséhez - írja közleményében a cég.

A BL-győztes Audi ETO női kézilabdacsapat nem a Quaestor tulajdona, őket tehát semmi módon nem érinti a pénzügyi befektető csődje.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.