Az Allee is reagált a vasárnapi zárva tartásra

Hétfőtől szombatig meghosszabbítja nyitvatartási idejét az Allee bevásárlóközpont, és március 16-tól bővíti a parkolás ingyenességét is.
A vasárnapi zárva tartás március 15-i életbe lépése miatt az Allee hétfőtől szombatig meghosszabbítja a nyitvatartási idejét. Az új rend szerint a hét első hat napján 10 és 22 között várják majd a vásárlókat – írja a hvg.hu.

Változik az ingyenes parkolás rendje is: hétfőtől csütörtökig 19 és 22 óra között térítésmentessé válik mindenki számára a parkolás, és megmaradnak az eddigi ingyenességi feltételek is. Egy órán belüli parkolás esetén 25 ezer forint vásárlás felett, illetve vasárnap továbbra sem kell díjat fizetni a parkolásért.

Az Allee keddre teszi át az eddig vasárnapokra vonatkozó kedvezményes akcióját is, amelynek a neve az eddigi 20%-os Allee Vasárnapokról 20%-os Allee Keddre módosul. Áprilistól a kedvezményes kuponokat az akciós keddi napokon fogadják el.

Vasárnaponként nyitva tartanak továbbra is az éttermek, a kávézók, néhány kisebb üzlet, a 13 termes multiplex mozi, valamint az 1500 négyzetméteres területen elhelyezkedő fitneszkomplexum.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.