Autókat akar a NAV

Százával akar új autókat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Központi Hivatala. A Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívásában a szervezet 265 új személygépkocsira írt ki nyílt közbeszerzést, de a tényleges beszerzés a kiírás szerint ennél hatvanhárommal kevesebb is lehet.

A felhívás a kocsikat hét kategóriába sorolja. Első helyen áll az egyetlen négyajtós limuzin, míg legtöbbet az ötajtós kombiból akarnak vásárolni. Itt a darabszám 123, de a kiíró ennél 30 darabbal kevesebbet is vásárolhat. Darabszámban második helyen áll a négy- vagy ötajtós limuzin, amelyből a megrendelés 50 (mínusz 10) darabra szól.

A becsült ellenértéket nem közli a felhívás, és arról az ajánlatkérőtől az MTI sem kapott információt.
Az ajánlattevőnek valamennyi kategóriában be kell mutatnia az utóbbi három évből, a kiírásban szereplő darabszámú referenciát.

Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes úgy, hogy 90 súlyszámot kap az ár, 10-et pedig az energiahatékonysági és környezetvédelmi jellemzők.

Az ajánlattételi határidő július 1. Az ajánlattevőnek az ajánlatban nyilatkoznia kell arról, hogy a megajánlott gépjárművekre - a forgalomba hozatal időpontjától számított - 36 hónapig vagy 150 ezer kilométerig teljes körű jótállást vállal.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.