Átadták Az év bankkártyája 2009 díjat

Az OTP Bank Nyrt. MasterCard Green kártyája lett Az év bankkártyája 2009 kategória fődíjának nyertese, az elismerést csütörtökön adták át Budapesten.

A pályázatot a Magyar Képzőművészeti Egyetem és a Magyar Képzőművészek és Iparművészek Szövetsége hirdette meg harmadik alkalommal a forgalomban lévő sorozatgyártású bank- és hitelkártya design témában. A pályázaton 8 bank vett részt 20 db bankkártyával - közölte a Magyar Képzőművészeti Egyetem PR kommunikációs munkatársa.

A kategóriák nyertesei: az év lakossági bankkártyája 2009-ben a Budapest Bank Nyrt. Mastercard Főgáz kártyája, az év prémium bankkártyája az FHB Bank Zrt. FHB MasterCard Gold betéti kártyája, Az év bankkártyája sorozatban pedig az OTP Bank Nyrt. OTP - Cafeteria kártya, OTP - MasterCard Green kártya, OTP - Maestro - PayPass "érintés nélküli" bankkártya lett.

Balogh Máté tájékoztatatása szerint a megmérettetés célja a kereskedelmi bankok közötti verseny serkentése a minél artisztikusabb, ízlésformálóbb bank- és hitelkártya-design előtérbe helyezése érdekében. Nyolc bank pályázott a kitüntető elismerésért: a Budapest Bank Nyrt., CIB Bank Zrt., Citibank Zrt., FHB Kereskedelmi Bank Zrt., Magyar Cetelem Bank Zrt., MKB Bank Zrt., az OTP Bank Nyrt és a Takarékbank Zrt.

A zsűri elnöke Molnár Kálmán grafikusművész, egyetemi tanár, a bírálóbizottság tagjai Felsmann Tamás, Gyárfás Tamás és Sára Ernő grafikus művészek voltak. A díjakat Kőnig Frigyes a Magyar Képzőművészeti Egyetem rektora és Molnár Kálmán adták át.

A pályázat díjazottjai 3 éven keresztül jogosultak használni Az év bankkártyája 2009 logót.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.