Árulja krakkói fejlesztését a TriGránit

Eladná a novemberben átadott krakkói Bonarka City Center bevásárlóközpont 50 százalékát a TriGranit - írta a Világgazdaság. A hírt Demján sándor cége is megerősítette.

 A PropertyEU ingatlanpiaci szaklap értesülését Szabó Zsolt, a cég befektetési igazgatója erősített meg. Az újság szaklap szerint a tulajdonrészért a fejlesztő 200 millió eurós árat jelölt meg. Az igazgató pontos összeget nem akart közölni, de azt a napilapnak elmondta, hogy a cégnek 200 millió eurós hitele van a bevásárlóközpontra, így azt meghaladó összegért adnák el a központ egy részét.

A 234 ezer négyzetméteren megvalósuló városközpont három fázisban épül fel: a tavaly novemberben átadott első szakaszban a 270 üzletet, 20 mozitermet, több mint 30 éttermet, kávézót, fagylaltozót, a kétszintes, 3.200 férőhelyes mélygarázst magában foglaló bevásárló- és szórakoztató-központ épült meg. A második és harmadik fázisban négy irodaépület és számos lakás megépítése történik meg. A beruházás tervezett teljes összege mintegy 500 millió euró.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.