Áll az internet 260 településen

A budapesti internet központban bekövetkezett hiba miatt a Dunántúl 260 településén elérhetetlen az internet, a telefon és a digitális kábeltelevízió szolgáltatás. Az alvállalkozók dolgoznak a hiba elhárításán, igyekeznek azt mihamarabb kijavítani - közölte a Tarr kft.

A kft. teljes szolgáltatási területén - Bács-Kiskun, Baranya, Fejér, Tolna, Somogy, Veszprém, Vas, Zala megyében - reggel óta szünetel az internet, a telefon és a digitális kábeltelevízió szolgáltatás.

A Kft. korábban arról adott tájékoztatást, hogy 40 ezer ügyfél számára biztosítanak internet szolgáltatást, 15 ezret telefon-, 6-7 ezer előfizetőt pedig digitális televíziós szolgáltatással látnak el. A 110 ezer előfizető számára biztosított kábeltelevíziós szolgáltatás jelenleg is zavartanul működik.

A dél-dunántúli régió csaknem kétszáz települését a Szekszárd központtal kiépített optikai hálózat kapcsolja össze; Zala, Vas és Veszprém megye hatvan települése pedig Zalaegerszeg központtal kapcsolódik egymáshoz. A két hálózatot a budapesti központ köti össze.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.