A minisztérium szerint nincs titkos reformanyag

Téves sajtóinformációk jelentek meg a Széll Kálmán Tervvel kapcsolatban – írta közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium.

Téves sajtóinformációk jelentek meg a Széll Kálmán Tervvel kapcsolatban az elmúlt napokban. A megjelent információkkal szemben a Nemzetgazdasági Minisztérium egy 34 oldalas angol nyelvű, szakmai anyagot küldött el külföldi elemzőknek március 7-én a magyarországi strukturális reformokra vonatkozóan. Ez az angol nyelvű anyag nyilvános, a Nemzetgazdasági Minisztérium honlapján március 7-e óta olvasható a következő linken: http://www.kormany.hu./download/6/93/20000/Hungary%27s%20Structural%20Reform.pdf.

Mindezek alapján téves az a sajtóértesülés, miszerint létezik a Nemzetgazdasági Minisztériumban egy „titkos", 180 oldalas anyag a Széll Kálmán Tervről, és ezt az anyagot kapták meg külföldi elemzők.

A minisztérium közleményéhez annyit tennénk hozzá, hogy - mint azt lapunk elsőként megírta - tudomásunk szerint van egy jóval részletesebb, vaskosabb, 180 oldalas szakmai háttéranyag, s mint írtuk, abból részleteket küldtek ki londoni befektetőházaknak, nem az egész anyagot

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.