A Malév vinné a Wizz Air párizsi utasait

Megszerezné a Malév a Wizz Air párizsi utasait: miután a diszkont légitársaság a napokban bejelentette, hogy január 11-től megszünteti Budapestről közlekedő párizsi járatát a Malév akciós áron kínálja jegyeit a francia fővárosba a foglalással rendelkezőknek.

A Malév naponta kettő saját, partner légitársaságával közösen pedig négy járatot indít Párizs központi repülőterére, a Charles de Gaulle-ra. A járatokat idén már 130 ezren vették igénybe, novemberben 6 százalékkal többen, mint tavaly. A Malév bízik abban, hogy a diszkont cégtől átcsábított utasok máskor is a magyar nemzeti légitársaságot választják.

A Malév vonzerejét növelheti diszkont versenytársával szemben a Wizz Airénél magasabb, 23 kilogrammos súlylimit, a díjmentes bank- vagy hitelkártya-használat, a központi repülőtérre érkezés, és a jól kialakított menetrend - sorolják.

Az akció keretében a Malév 18900 forintos jegyet kínál Budapest és Párizs között azoknak a WizzAir-utasoknak, akik a Wizz Air járatbezárása miatt kénytelenek újratervezni útjukat és akik érvényes párizsi repülőjeggyel rendelkeznek. A lehetőséggel 2010. január 15-ig tudnak élni az érintett utasok a szabad kapacitás függvényében.

 

A Wizz Air párizsi utasait szeretnék a Malévnél
Wizz Air Ferihegy 1, airbus A320 repülőgép Ferihegyen airbusz repülőgép repülőtér reptér
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.