A Fideszből kilépő Balogh József fia is nyert trafikpályázaton

Fülöpházán egyetlen dohánykoncessziót lehetett elnyerni, amit a feltételezett feleségverő fideszes képviselő, Balogh József nevelt fia vitt el.

Fülöpházán Liptai Szabolcs Richárd lett a trafikpályázat nyertese – írja az hír24.hu –, feltehetően Balogh József fideszes parlamenti képviselő nevelt fia. A képviselő vagyonnyilatkozatából ugyanis kiderül, hogy van egy ilyen nevű nevelt fia.

Balogh József a napokban azzal híresült el, hogy a mostani élettársa azt állítja róla: súlyosan bántalmazta őt, olyannyira, hogy a sérülésekkel jelenleg is kórházban ápolják a nőt. Balogh József egy meglehetősen sajátosan hangzó történettel állt elő az esetről. Szerinte mind a ketten egy lakodalomban voltak, ahol ő alaposan felöntött a garatra, így nem emlékszik semmire sem. Ugyanakkor a politikus szerint az történhetett, hogy az asszonyt fellökte a család vak komondora. A politikus elmondásából kiderül, hogy éppen a 31 éves Szabolcs volt az, aki ezt a történetet neki elmesélte.

Időközben Balogh József bejelentette, hogy a „balliberális médiatámadások” miatt inkább lemond a Fidesz-párttagságáról. Ugyanakkor az „igazibaloghjózsef” néven indult blog alapján azt lehet mondani, nem hagyja magát. A szerdán indult, többes szám első személyben fogalmazó blog szerint Balogh József egy "példás családapa" és „konzervatív példakép”, akit a gyurcsányista média igyekszik besározni.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.