A fejlesztési minisztérium befejezte a bécsi reptér reklámozását

Noha tegnap lapunknak azt mondták: pusztán tényközlésről van szó, ma délutánra levették a bécsi repteret méltató MÁV-közleményt.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium honlapjáról és a kormany.hu-ról is lekerült az az eredetileg MÁV sajtóközlemény, amelyről tegnap a Nol.hu is beszámolt. A vasút közleményének beemelése a kormányzati kommunikációba botrányt kavart, evvel alighanem álláspontja átgondolására késztette az NFM kommunikációs vezetését.

– A Flughafen Wien-Schwechat (VIE) Bécs és egyben a régió legnagyobb utasforgalmú nemzetközi repülőtere. Innen számos olyan célállomás közvetlenül elérhető, amelyre Magyarországról jelenleg nem indítanak járatot a légitársaságok. Érdemes a Bécsből induló repülőjáratokhoz is vonattal utazni, így elkerülhetők a parkolási költségek, és útközben nyugodtan lehet pihenni vagy akár dolgozni – írta az anyag amely a bécsi reptér vasúti megközelíthetőségéről szólt. 

Tegnap már több lap is foglalkozott az üggyel, ma pedig a Budapest Airport válaszolt erre szokatlanul éles hangú közleményben, feltéve a kérdést: miért a magyar adófizetők pénzéből teremt munkahelyeket az NFM - a bécsi reptéren. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.