A Díjbeszedőnél nyomtatja számláit a Telenor

Szeptembertől a Díjbeszedő Nyomda állítja elő a Telenor valamennyi nyomtatott számla- és ügyféllevelét. A megrendelés a közelmúlt egyik legnagyobb volumenű ilyen típusú ügylete a hazai piacon. A számlalevelekkel és a számlázással kapcsolatos egyéb folyamatokat továbbra is a Telenor végzi.

Az Invitel, a Digi TV és a UPC után egy újabb távközlési szolgáltató számára állíthat ki számlákat és ügyfélleveleket a Díjbeszedő Nyomda, ez a megbízás a közelmúlt egyik legnagyobb ilyen típusú ügylete – jelentette ki Jelinek Gábor, a vezérigazgatója. Havi több mint 10 milliós számlalevél-nyomtatási tevékenységével a Díjbeszedő Nyomda eddig is vezető szereplő volt a számlázáshoz kapcsolódó nyomtatási piacon, a Telenor megbízásával közel 10 százalékkal bővül a számlalevél-előállítási tevékenysége.

Banovic Aleksandra, a Telenor beszerzési és logisztikai igazgatója szerint a mobilszolgáltató számára is előnyös a lépés, mert ezután jobban tud majd az ügyféligények kiszolgálására koncentrálni. A megbízás értékét a felek nem kívánták nyilvánosságra hozni. A Díjbeszedő Nyomda pályázaton nyerte a megbízást.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.