Második alkalommal díjazták a Pannont

A 30 cégből álló, 3 országra kiterjedő mezőnyből a Coca-Cola HBC Magyarország, a Pannon, a Richter Gedeon, valamint a román Banca Comerciala Romana vehette át a vállalati társadalmi felelősségvállalási aktivitásért járó Good CSR 2009-es díjait.

A Coca-Cola HBC Magyarország lett az iparági kihívások kezelésének legjobbja. A stratégiai civil együttműködés kategóriában a Pannont, míg a felelősségvállalás irányítása kategóriában a Richter Gedeont találta a legjobbnak a hazai szakemberekből álló zsűri. A programban résztvevő hat román cég közül a legjobb riportért járó díjat a Banca Comerciala Romana S.A. nevű bank kapta.

A Braun & Partners Network tanácsadó cégcsoport által 2008-ban elindított Good CSR programja lehetővé teszi, hogy a multicégek valamint a kis- és középvállalkozások együtt, közös platformon mutassák be társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos aktivitásukat.

A programban tavaly 25 vállalat vett részt, a nemzetközi bővítésnek köszönhetően a magyar cégek mellett kettő lengyel és hat román cég is csatlakozott a kezdeményezéshez.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.