A bagó nem elég: Lóversenyfogadást a trafikokba!

Ha a dohánykereskedelemből, a fagyiból, a szeszesitalokból és a lottóból esetleg nem élnének meg, bővíthetik árukínálatukat a trafikok: a 18-as karikával védett üzletekben elérhetők lesznek a lóverseny terminálok is, amelyeken fogadni lehet.

Bekerülhet a nemzeti dohányboltok kínálatába a lóversenyfogadás - számolt be az ittapiros.hu információjára hivatkozva a Napi.hu. Cikkükben azt írják: A fogadóautomaták elhelyezése csak a kezdet, a trafikokban levő terminálokon hamarosan elindulhat a hagyományos (vagy VLT alapú) szerencsejáték- és/vagy sportfogadás is.

A Világgazdaság néhány napja írt arról, hogy a Magyar Lóversenyfogadást Szervező Kft. tovább bővítette lóverseny-fogadási hálózatát, hét új iroda nyílt, köztük a Vác főterén álló nemzeti dohányboltban, amely az első trafik, ahol lovira is lehet fogadni.

A parlament májusban módosította a trafiktörvényt, amellyel 10 százalékos árrést biztosítottak a dohánytermék-kiskereskedőknek, és bővítette az árusítható termékek körét. Így a trafikokban jégkrémet és fagylaltot is árulhatnak a kereskedők. A tavaly szeptemberben elfogadott trafiktörvény alapján a dohányboltokban a dohánytermékeken kívül mást nem lehetett volna kapni, de decemberben úgy módosították a jogszabályt, hogy engedélyezték a lottó és sorsjegy, majd februárban a szeszes és energiaital, kávé, ásványvíz, üdítő és újság árusítását is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.