A Tigáz várja Buda-Cash-es ügyfelei jelentkezését

A Tigáz várja azon ügyfelei jelentkezését, akik a Buda-Cash összeomlása miatt most nem tudnak fizetni. Minden esetet egyedileg vizsgálnak, de a csekken fizetőknél felmerülhet a részletfizetés. 

A Tigáz minden tőle telhető módon segíteni fogja azon ügyfeleit, akiknek a Buda-Cash vizsgálata miatt időszakosan pénzügyi nehézségei támadtak a gázszolgáltatás díjának rendezésében - közölte a több mint egymillió ügyfelet kiszolgáló, olasz hátterű gázszolgáltató társaság. Arra kérik a bajba jutott fogyasztókat, hogy ha a Buda-Cash ellen folyó eljárás miatt gázszámlafizetési problémáik adódnak, azt időben jelezzék a Tigáz ügyfélszolgálati elérhetőségein.

Arra a kérdésünkre, hogy mindez konkrétabban mit jelent, Száraz Gábor szóvivő kifejtette: egyelőre gyűjtik az adatokat, így most az érintettek mielőbbi jelentkezését várják. A banki átutalással vagy csoportos beszedési megbízással fizető bejelentkezők esetében a rendszert rugalmasan át tudják állítani egy esetleges másik bankszámlára. Az érintett csekkes befizetők számának pontos ismerete nélkül egyelőre még kevésbé kiforrottak a megoldások. Itt minden egyes esetet egyedileg vizsgálnak, de a szóvivő nem zárta ki a részletfizetést.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.