"Vége a Vizoviczki-korszaknak!"

Új cégek vették át a Hajógyári-szigeten lévő szórakozóhelyek üzemeltetését, melyek - közleményük szerint - tiszta szórakozást valósítanának meg. A Hajógyári-szigetből egy olyan szórakoztató-központot kívánnak létrehozni, ahol nem csak a hangos zenéé a főszerep.

A szórakozóhelyek üzemeltetését új cégek vették át, mert a terület tulajdonosa így látta garantáltnak a bérleti díj pontos megfizetését, valamint a kulturált szórakozás biztosítását. Véget ért a Vizoviczki-korszak! - közölte lapunkkal a Hajógyári-szigeten működő szórakozóhelyeket képviselő kommunikációs szakember, nem kevesebbet állítva, mint hogy múlt szombaton új időszámítás kezdődött a Hajógyári-szigeten.

A konkrét cégneveket lapunk megkeresésére egyelőre nem kívánták megnevezni, azt közölték: a szórakozóhelyeket üzemeltető társaságokat rövid időn belül megnevezik. 

- Az új korszak első, biztonságban átmulatott éjszakáján már túl vagyunk - tette hozzá, mindezt annak kapcsán, hogy kedden a Magyar Nemzet az egyik szórakozóhely mosdójában megszólaltatott, saját bevallása szerint is drog hatása alatt álló vendégre hivatkozva azt állította, hogy Vizoviczki még a börtönből is irányítja a korábban a fennhatósága alá tartozó üzleteket. 

A hét új cég összefogott, hogy ez a korszak különbözzön is az előzőtől. Minden erőnkkel fellépünk nemcsak a kábítószerek terjesztői, hanem azok fogyasztói ellen is. A korábbinál is hatékonyabb kampányt indítottunk a drogok ellen. Örökre bezártuk a mámoros partikról elhíresült Coronita klubot, új biztonsági szolgálatot bíztunk meg a feladattal, kiszűrjük a fiatalkorúakat a szórakozóhelyeinkről, detektoros kapukat állítottunk fel a sziget bejáratában, és védőkorlátot húztunk fel végig a Duna partján - sorolta az intézkedéseket a csoportosulás nevében kiadott közlemény. 

Mint írják, minden erejükkel a drogok ellen küzdenek, és támogatják az egész országra, minden szórakozóhelyre kiterjedő rendőri és hatósági ellenőrzéseket. A Hajógyári-szigetből egy olyan szórakoztató-központot kívánnak létrehozni, ahol nem csak a hangos zenéé a főszerep. Gasztro- és családi rendezvényeket rendeznek majd a helyszíneken napközben, és megszólítják az állatbarátokat is.  

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.