A MÁV visszautasítja a korrupciós vádakat

A MÁV Zrt. vezetése visszautasítja azokat a korrupciós rágalmakat, amelyeket az egykori vasúti hivatal volt vezetője fejtett ki az egyik napilapban; a cég jogi lépéseket tesz Antal Dániellel szemben - közölte a vasúttársaság.

 


Antal Dániel, a Reformszövetség szakértői anyagának alkotója, a megszüntetett Magyar Vasúti Hivatal egykori elnöke a  Magyar Nemzet hétfői számában azt nyilatkozta, hogy évente 11  milliárd forint közpénz folyik ki korrupciós csatornákon a MÁV  költségvetéséből.


A MÁV Zrt. közölte: a vasúttársaság Antal Dániellel szemben jogi  lépéseket tesz a tendenciózus és valótlan kijelentések miatt.


Az egykori hivatali vezető felelőtlen és hamis kijelentései  arról tanúskodnak, hogy egyáltalán nem rendelkezik valós  ismeretekkel a MÁV működéséről, ellenséges hozzáállása pedig nemhogy  segítené, éppen ellenkezőleg, akadályozza a magyar vasút  korszerűsítésének ügyét - áll a MÁV Zrt. közleményében.


A vasúttársaság menedzsmentje különösen furcsának tartja, hogy a  hivatal volt vezetője felelőtlen, tényeket nélkülöző állításaival  éppen akkor állt a nyilvánosság elé, amikor a gazdasági válság  nyomán a vállalatcsoport működésével kapcsolatban fontos döntések  előkészítése zajlik.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.