Hírvilág

Vállalati alapítványok

A Magyar Adományozói Fórum (MAF) megjelentette a hazai alapítványi szektort bemutató sorozatának legújabb kiadványát. A Vállalati alapítványok támogatásai Magyarországon című kötet a hazai alapítványok tevékenységére vonatkozó tudnivalókat gyűjtötte össze – a sorozatban ezúttal a Budapest Bank, a CIB Bank, a Holcim, a K & H Csoport, a Mol, a TVK és a Vodafone alapítványai mutatkoznak be támogatási programjaikkal.

Bővebben: www.donorsforum.hu

Stratégiai kapcsolatok

A Vodafone Magyarország Alapítvány által létrehozott és támogatott Vodafone Önkéntes Közösség hároméves fennállása alatt 112 programot valósított meg, azokban közel 1700-an több mint 12 ezer óra önkéntes munkát végeztek. 2013 őszén a közösség az eddigi eseti segítségnyújtás helyett stratégiai partnerkapcsolatokat hozott létre hét, hátrányos helyzetű vagy fogyatékossággal élő gyermekek társadalmi integrációját segítő intézménnyel. Ennek részeként került sor a december 8-i Mikulás-ünnepségre a Centrál Színházban, 120 gyermek részvételével.

Család nélkül nevelkedők

Kétezer, gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyermeknek és hozzátartozójának szervezett karácsonyi ünnepséget az ÁGOTA® Alapítvány Szegeden. A programok megvalósítását az AXA Bank ötszázezer forinttal támogatta.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.