Igazi gépkavalkád várható

Idén is széles iparági palettát ölel át a gépgyártás-technológiától az ipari automatizálásig Magyarország legnagyobb ipari rendezvénye, az Ipar Napjai kiállításcsokor a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A két kiállításon összesen több mint 250 céggel, azok termékeivel és szolgáltatásaival ismerkedhetnek meg az érdeklődők, vagyis a rendezvény telt házzal nyitja meg kapuit Kőbányán az A és G pavilonban.

Az éppen két hét múlva kezdődő, május 28–31. között zajló programsorozat magában foglalja a Mach-Tech Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítást, valamint az Industriautomation Nemzetközi ipari automatizálási szakkiállítást is. Utóbbira minden eddiginél nagyobb volt az érdeklődés, nem csak a kis- és középvállalkozások, hanem a piacvezető cégek, multinacionális vállalatok körében is – tudtuk meg a vásárszervező cég illetékesétől. A Mach-Tech esetében szintén megélénkült a kiállítói részvétel, ugyanis visszatértek a világmárkákat forgalmazó cégek, így bizton állítható, hogy a kiállítás minden jel szerint visszatért a múltat idéző növekedési pályára. A jelentkezések ismeretében kijelenthető, hogy igazi, sok ezer négyzetméteren elterülő gépkavalkád lesz látható a Hungexpón.

A szervezők eredeti koncepciója, amihez töretlenül ragaszkodtak, egyértelműen sikeresnek bizonyult és bevált, hiszen a kiállítási csokor, amely egy helyen, egy időben mutatja majd be a különböző ipari területek legújabb termékeit, szolgáltatásait, a legmodernebb technológiákat, rendszereket a gépgyártás-technológiától az ipari automatizálásig és egyúttal komplex megoldásokat is kínál a kis-, közép- és nagyvállalatok számára, számos rangos kísérő rendezvényt is vonz. A konferenciák az ipari tevékenységet végző vállalkozások szakemberei számára hasznos és naprakész információkkal szolgálnak, a meghirdetett témák ugyanis felölelik az ipar számtalan területét. Bemutatót és szakmai előadást tart többek között a Magyar Elektrotechnikai Egyesület, a Magyar Ipari Karbantartók Szervezete, lesz hegesztéstechnikai konferencia az MHTE szervezésében, valamint munkavédelmi konferencia a Nemzeti Munkaügyi Hivatal fővédnökségével. Lesz mérnöki állásbörze is és ingyenes pályázati tanácsadás. Mindkét szakkiálításon átadják a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt, legkiemelkedőbbnek tartott innovációs termékek nagydíját a megnyitó napján. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.