Jogorvoslati kérelemmel élt az Epamedia

Jogorvoslati kérelemmel élt az osztrák Epamedia GmbH a Fővárosi Törvényszék (FT) ítélete ellen – közölte a cég. Az FT csütörtökön elutasította a közterületi reklámcég, az Epamedia keresetét, amelyben a cég egy választottbírósági ítélet érvénytelenítését kérte. Ez utóbbi arról szól, hogy az Epamediának 4,9 millió euró, illetve kama tait kell kifizetnie.

A választottbírósági eljárást a magyarországi cégcsoportba tartozó Outdoor Zrt. korábbi kisebbségi tulajdonosa, Hidvéghy Melinda indította, aki az ítélet kihirdetése után azt mondta: 2008-ban adta el az általa 1989-ben alapított Outdoor Zrt.-ben lévő tulajdonrészét a többségi tulajdonosnak.

A cégcsoportnál ezután is vezető tisztséget töltött be, 2009-ben azonban szerződést bontottak vele, de tulajdonrészét akkor sem fizették ki, ezért fordult bírósághoz.Hidvéghy ügyvédjének csütörtöki tájékoztatása szerint az ítélet alapján az Epamediának ki kell fizetnie tartozását, vagy a még július végén kezdeményezett bírósági végrehajtási eljárás során hamarosan elárverezik magyarországi üzletrészeit.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.