Négy éve a Cafetéria élvonalában

Az OTP Pénztárszolgáltató több mint három éve, 2008 márciusában indította útjára a béren kívüli juttatásokat elektronikus úton elérhetővé tevő OTP Cafeteria kártyát. A kártya sikerét igazolja, hogy azóta több mint 8000 elfogadóhely csatlakozott a kártya partneri hálózatához, és több mint 100 000 munkavállaló használhatja fel Cafeteria juttatásait az elektronikus plasztikkártyán keresztül. A 2012-es változások ellenére az OTP Cafeteria kártya továbbra is piacon marad, akik eddig megszokták és megkedvelték, tovább élvezhetik előnyeit.

Az OTP Cafeteria kártyán keresztül négy különböző béren kívüli juttatás is elérhető: az étkezési utalvány, az iskolakezdési támogatás, az egészségpénztári juttatás és az ajándékutalvány. A Cafeteria kártya népszerűségét jól mutatja, hogy alig fél év alatt több mint 50 százalékkal emelkedett a rendszert használó munkavállalók száma, és olyan elfogadóhelyek csatlakoztak a hálózathoz, mint a Tesco, a DM, a CBA, a Spar, a Coop hálózat, vagy a Decathlon.

„Az OTP Pénztárszolgáltatónál hiszünk benne, hogy az elektronikus béren kívüli juttatások jelentős könnyebbséget jelentenek a munkáltatónak és a munkavállalónak egyaránt, hiszen a kártyákkal az adminisztrációs költségek minimálisra csökkenthetőek” – összegezte a szolgáltatás előnyeit TölgyesiAndrás, az OTP Pénztárszolgáltató értékesítési és marketing igazgatója.

Az elektronikus béren kívüli juttatások piacán vezető szerepet betöltő OTP Pénztárszolgáltató a rendszer négy éves működtetése során egyedülálló tapasztalatra tett szert, hiszen a legnagyobb elfogadóhelyi hálózattal és a legszélesebb körű szolgáltatásokkal rendelkezik.

Tölgyesi András
Tölgyesi András
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.