Jótett fejében

Nehéz tapinthatóvá tenni, hogy mit jelent pontosan a CSR (Corporate Social Responsibility), az üzleti szféra, és ezen belül leginkább a nagyvállalatok társadalmi elkötelezettsége.

A céges játszótér építés, faültetés és arculatjavító jótékonykodás mellett egyre összetettebb, önszabályozó etikai normák vezérlik ma már a vállalatok szerepvállalását.

Ismét pályázhatnak a felelősen működő hazai cégek a CSR Hungary Díjra. A megmérettetés és elismerés alapítói a vállalatok hiteles társadalmi felelősségvállalásának támogatását tűzték ki célul, és negyedik éve rendezik meg a seregszemlét.

A jelentkezők pályázati anyagát ezúttal új kategóriák szerint várják 2011. október 17-ig:

• Vezető csr gyakorlatok – C(S)Rmenedzsment

• Közös felelősség – Közös ügyek

• Környezet/zöld kiválóság

• CSR Kiválóság/személy

A bírálóbizottságban Takács János, az Electrolux Lehel Hűtőgépgyár Kft. vezérigazgatója elnökletével helyet kaptak többek között a Közbeszerzések Tanácsának, az Országos Mentőszolgálatnak, a TÜV Rheinland nemzetközi tanúsítószervezetnek, a Magyar Innovációs Szövetségnek a vezetői, illetve dr. Kürti Sándor, a KÜRT Zrt. elnöke.

A felelős működéssel foglalkozó szakembereket várják továbbá a november 9–10. között tartandó CSR Expo rendezvényre Budapesten, a VAM Design Centerben.

INFO: media@csrhungary.eu, www.csrhungary.eu

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.