Röviden

Buszjáratokat indít vidékieknek a Malév

Négy vidéki megyeszékhelyre (Debrecen, Miskolc, Pécs, Szeged) indít áprilistól menetrend szerinti buszjáratokat a Malév. A légitársaság a repülőtéri transzfernél lényegesen többet kínál a szolgáltatás keretében, útközben például lehetséges a járatra való bejelentkezés (check-in), a fedélzeten van wifi, a repülőtéren gyorsított utasbiztonsági ellenőrzést kínál a légitársaság. A nemzeti légitársaság járatait a kassai buszjárathoz hasonlóan az AirportShuttle-Minibusz üzemelteti. A buszok naponta háromszor járnak a négy megyeszékhely és Ferihegy 2 között, április elejétől. (V. G. G.)

Pókháló miatt hívja vissza autóit a Mazda

A Mazda 52 ezer 6-os modellt hív viszsza az USA-ban, mint közölték, „elővigyázatosság” miatt. Az üzemanyagtank szellőzőnyílásának ellenőrzése és a szabályozó szelep cseréje a feladat, mert egy pókfajta a Mazda6 üzemanyagtartályának szellőzőnyílását tekinti ideális szállásnak. Az állat hálója eldugaszolja a szellőzőt, amely vákuumot is okozhat a tankban, ez pedig repedések kialakulásához vezethet. A repedések mentén pedig szivároghat a benzin. Ilyen először 2009-ben fordult elő. Tragédia nem lett belőle, de a jelenség tűzveszélyes. (Munkatársunktól)

65 milliárd dollár a Facebook értéke?

Újabb befektetővel gyarapodhat a Facebook tulajdonosi köre. A CNBC értesülései szerint a 17 milliárd dolláros alapot kezelő General Atlantic is bejelentkezett a közösségi portál részvényeire, s a tranzakció során 65 milliárd dollárra értékelték a vállalatot. A CNBC szerint minimális, egyezrelékes tulajdonrészt, 2,5 millió darab részvényt vásárolna az alapkezelő. A hírek szerint a részvényesek már megegyeztek a GA-val. Legutóbb, hat hete a Goldman Sachs 50 milliárd dollárra értékelte a Facebookot. (Hírösszefoglalónk)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.