Blum blogot indított

Joav Blum, a sukorói telekcserében érintett izraeli üzletember hosszú idő után megszólalt, pontosabban blogot indított, és keményen nekiment a magyar politikusoknak.

Brutális lejárató kampányról ír, amelynek eredményeként a befektetői csoport, valamint az egymilliárd eurós beruházás a magyarországi politikai harc áldozatává vált. Egyúttal feltöltött a blogra egy angol nyelvű, üzleti köröknek szóló videót a tervezett sukorói beruházásról.

– Nagyon szomorú, hogy politikai nyerészkedés tesz tönkre egy ilyen hatalmas beruházást, amely több ezer magyar állampolgár számára jelentett volna biztos megélhetést és kiemelkedő adóbevételt a Magyar Állam számára – írta.

– Üzleti tevékenységemet több mint huszonöt éve folytatom az etika és tisztesség legmagasabb szintű követelményeit betartva. Sehol és soha nem keveredtem bele semmiféle botrányba, amint azt hamisan állítja rólam Budai Gyula (elszámoltatási kormánybiztos – a szerk.). Jelenleg koholmányok és valótlan állítások alapján próbálnak lejáratni. Jó hírnevem a legértékesebb vagyonom és védeni fogom minden jogi eszközzel – írja az üzletember, aki saját bevallása szerint betegsége miatt nem tud Magyarországra jönni. Közölte azt is: a lakcímkártya ügyében indított eljárás miatt, – vagyis hogy okirat-hamisítást követett volna el azzal, hogy oda jelentette be magát állandó lakosnak, ahol nem lakik folyamatosan – az Alkotmánybírósághoz fordul, mondván, ez a vád Magyarországon példátlan, rajta kívül még senkivel szemben nem éltek vele tudomása szerint. Ez nem helyénvaló egy demokratikus társadalomban – szögezi le.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.