Röviden

Csúcsra ért a frank az euróval szemben

A svájci frank történelmi csúcsra emelkedett az euróval szemben, a szakértők szerint tovább is drágulhat az euróövezeti adóssággondokkal kapcsolatos aggodalmak miatt. A kereskedőket a Moody’s múlt heti döntése befolyásolta: öt fokozattal rontotta Írország besorolását. Tegnap az euró 1,2638 svájci frankra gyengült, utóbbi még soha nem volt ilyen erős az 1999-es euróbevezetés óta. (MTI)

Nem emelik a balatoni hajójegyek árát jövőre

Tarifaemelés nélkül tervezi a következő évet a Balatoni Hajózási Zrt., bízva a gazdasági helyzet javulásában – nyilatkozta Horváth Gyula, a cég vezérigazgatója. A társaság 2011-ben belevág a siófoki kikötő felújításába, amelynek első ütemével nyárra, a másodikkal őszre kívánnak végezni, a keleti móló felújítása 2012-re marad. (MTI)

Újra van marketingvezetője a Malévnak

Tegnaptól LangsteinerMarianne irányítja a marketing és e-business, valamint termék- és ügyfélszolgálati területeket a légitársaságnál. Az új vezető korábban, a T-Mobile és T-Home márkák marketingvezetője volt, a jelenlegi Malév-elnökkel, Winkler Jánossal dolgoztak együtt. A közgazdász végzettségű szakember a hazai marketingszakma egyik legelismertebb egyénisége, tagja a Magyar Marketing Szövetség elnökségének. (V. G. G.)

Automata pénztárakat vezet be a Tesco

Önkiszolgáló pénztárakat nyitott pénteken a Tesco a dunakeszi–fóti áruházában. A vásárlók maguk olvassák be a termékek vonalkódját, a végösszeget pedig készpénzben vagy kártyával egyenlíthetik ki. A pénztárak visszajárót is adnak, továbbá nyugtát nyomtatnak a vásárlásról. (MTI)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.